Tilmeld dig borgerpanelet

Bliv en del af vores digitale borgerpanel på Nørrebro!

Det er vigtigt for os at høre, hvad nørrebro’erne tænker om tingene – og vi vil derfor gerne invitere dig til at komme med dine input til Nørrebros udvikling.

Det foregår via vores digitale borgerpanel, som vi håber du vil tilmelde dig!
Du kan tilmelde dig her: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=9DGXHSE5LK35

Med borgerpanelet vil vi med jævne mellemrum sende dig en mail med spørgsmål om bydelens udvikling. Din besvarelse af spørgsmålene er anonym og vi følger Københavns Kommunes retningslinjer for opbevaring af dine oplysninger (GDPR). 

Når du deltager i undersøgelserne, er du med til at skabe og styrke en tæt dialog mellem jer beboere på Nørrebro og os i Lokaludvalget.

Vi skal bruge jeres synspunkter, når vi snakker med politikerne
Vi vil bruge borgerpanelets holdninger i vores videre arbejde, samt dele dem med politikerne på Københavns Rådhus.

Det er helt frivilligt, om du vil være med, og du kan framelde dig når som helst. Vi håber meget, at du vil være med og på den måde bidrage til at gøre Nørrebro til en endnu bedre bydel at bo i!

Alle der er fyldt 15 år og bor på Nørrebro kan være med
Vi er lige nu igang med at fornye vores borgerpanel. Vi sendte invitationer til borgerpanelet ud til alle som var fyldt 15 år og boede på Nørrebro via e-boks i 2016. Nu er det tid til at få opdateret de baggrundsoplysninger vi har på de 7.600 nørrebroere, der allerede er medlem af borgerpanelet – og få endnu flere med!

Derfor:

Hjælp os med at sprede ordet!

Hvis du har spørgsmål , er du velkommen til at skrive til os på noerrebrolokaludvalg@okf.kk.dk