Hvad skal der ske i Amorparken og Fredens Park?

Parktræf – hvad skal der ske i parken fremover?

Tirsdag den 2. oktober kl. 16-18 er der muligheder for at få indflydelse på, hvad der skal ske i Amorparken og Fredens Park.

Møder du op til parktræffet, så kan du nemlig lufte alle dine gode ideer til, hvordan man på bedste måde udnytter og får glæde af de mange muligheder i Amorparken og Fredens Park – og ikke mindst, hvad der kan forbedres. Så kom og vær med når der afholdes Parktræf.

Mødested er på hjørnet af Tagensvej og Blegdamsvej ved indgangen til Amorparken klokken 16.

Amorparken og Fredens Park er fredede og Københavns Kommune skal derfor udarbejde en udviklingsplan, der sætter rammerne for den fremtidige drift, pleje og udvikling af de to parker. Processen styres af et Parkbrugerråd, hvor der bl.a. sidder repræsentanter for Nørrebro og Østerbro Lokaludvalg.

Alle er velkommen!

* Amorparken er en park, der ligger mellem Rigshospitalet og Tagensvej i København. Parken ligger i forlængelse af Fredens Park. Parken er anlagt i 1910 samtidigt med Fælledparken. Parken blev fra begyndelsen anlagt som en symmetrisk have i modsætning til Fælledparkens mere åbne græsarealer.

* Fredens Park ligger langs med Fredensgade og mellem Amorparken ved Rigshospitalet og Søerne. Beliggenheden ved Fredensgade gør, at parken ikke er så velegnet som rekreativt område. Parken blev skabt i 1973 da kommunen rev nogle boligkarreer ned for at give plads til Søringen-projektet (som heldigvis ikke blev til noget …).