Vi fornyer vores borgerpanel

Nu er det tid til at få opdateret de baggrundsoplysninger vi har på de 7.600 nørrebroere, der allerede er tilmeldt – og få endnu flere med!

Vi fornyer vores borgerpanel

Nu er der gået mere end 3 år siden vi lancerede vores digitale borgerpanel. Meget er sket – også for de 7.600 nørrebroere, der er med i borgerpanelet. Derfor er det tid til at få opdateret de baggrundsoplysninger vi har på de nørrebroere, der allerede er medlem af borgerpanelet – og få endnu flere med!

Hvis du allerede er medlem af borgerpanelet har du fået en mail fra os med et link til hvor du kan opdatere dine baggrundsoplysninger (alder, nuværende beskæftigelse, boligform osv.).

Hvis du ikke er medlem, kan du blive det nu! Bare tryk på linket: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=9DGXHSE5LK35

Med borgerpanelet vil vi med jævne mellemrum sende dig en mail med spørgsmål om bydelens udvikling. Din besvarelse af spørgsmålene er anonym og vi følger Københavns Kommunes retningslinjer for opbevaring af dine oplysninger (GDPR).  

Når du deltager i undersøgelserne, er du med til at skabe og styrke en tæt dialog mellem jer beboere på Nørrebro og os i Lokaludvalget.

Vi skal bruge jeres synspunkter, når vi snakker med politikerne
Vi vil bruge borgerpanelets holdninger i vores videre arbejde, samt dele dem med politikerne på Københavns Rådhus.

Siden vi startede har vi bedt om jeres meninger om og erfaringer med fritidslivet i bydelen, støj og mere specifikt vejstøj, cykelforholdene på Nørrebro og kommunens dialog med jer borgere samt en undersøgelse om Københavns fremtid, hvor I blev bedt om at komme med bud på en række af byens udfordringer f.eks. boliger og turister.

Det er helt frivilligt, om du vil være med, og du kan framelde dig når som helst. Vi håber meget, at du vil være med og på den måde bidrage til at gøre Nørrebro til en endnu bedre bydel at bo i!

0 replies on “Vi fornyer vores borgerpanel”