RIGTIG GOD JUL OG GODT NYTÅR!

Tak for det gode samarbejde, vi glæder os til at fortsætte det i det nye år! Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde i en bydel med så engagerede beboere!

RIGTIG GOD JUL OG GODT NYTÅR!

2023 har været et spændende år med mange projekter og politiske sager her på Nørrebro.

Vi brugte starten af året på at færdiggøre Bydelsplanen for Nørrebro 2023-26 med utrolig mange gode input fra jer i bydelen. Vi er allerede kommet godt i gang med at arbejde med flere af de visioner, der er med i planen. Vi har arbejdet på at få et lysværk til Nørrebro under Copenhagen Light Festival – så glæd jer til februar 2024! Glæd jer også til vores kommende interaktive kort, der sætter spot på Nørrebros kulturarv. Vi har også brugt året på et stort videoprojekt i samarbejde med bydelens fem folkeskoler og forsat vores netværksarbejde med skolebestyrelserne. Og vi har netop afsluttet året med et stort netværksmøde med mange af de seje lokale sociale aktører sammen med Socialborgmesteren.

Udover bydelsplanen har vi igen i år holdt Bilfri Søndag på Nørrebrogade. Det var som altid en fantastisk dag, hvor vi fik sat fokus på alle Nørrebros mange seje aktører og hvad Nørrebrogade også kan bruges til. Tak til alle jer, der deltog! Lige bagefter holdt vi Klimatopmøde på Nørrebro i samarbejde med en masse gode folk. Vi afsluttede året med at kåre Nørrebros Ildsjæl 2023 på en smuk og mørk aften med kage og ildshow på Kapellet på Assistensen. Og så har vi endelig langt om længe kunne genåbne ByOasen og ikke mindst – indvie Nordvestpassagen, som vi har arbejdet for i mere end 10 år!

Vi har gennem hele året været i dialog med jer og Rådhuset om en masse politiske sager. Blandt andet om Hans Tavsen Park, bedre skoletoiletter, de store besparelser på socialområdet, omdannelsen af Rantzausgade, erstatningsgrønt i Mimersparken ifm. den kommende kunstgræsbane, knallertforbud på den grønne cykelsti, de grønne gadeprojekter fra Bylivsgadepuljen, udvidet udeservering, en cykelsti i Mimersgade og en lokal løsning ift. situationen med hjemløse og meget meget mere! I alle sagerne har vi fået rigtig gode input fra jer!

Tak for det gode samarbejde, vi glæder os til at fortsætte det i det nye år! Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde i en bydel med så engagerede beboere!

Sekretariatet holder ferie fra den 22. december og er tilbage på kontoret den 2. januar.

Vi ses i det nye år!

0 replies on “RIGTIG GOD JUL OG GODT NYTÅR!”