DET ER OGSÅ JERES NØRREBRO! #2

Er du mellem 13 og 17 år? Så udfyld vores lille spørgeskema og vær med i lodtrækningen om tre billetter til KESI-koncerten 9. marts i K.B. Hallen!

DET ER OGSÅ JERES NØRREBRO! #2

Hvad skal der til for at gøre Nørrebro til den fedeste bydel for unge mellem 13-17 år?! Er du mellem 13 og 17 år? Så er der nu tre billetter til KESI-koncerten 9. marts i KB Hallen på højkant!

Udfyld vores lille spørgeskema og vær med i lodtrækningen: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=X9GUK56FJN9J

Vi trækker lod mandag den 6. marts og man skal være mellem 13-17 år og bo på Nørrebro for at deltage.

Baggrund
Vi har de sidste måneder arbejdet på at inddrage et perspektiv på Nørrebro fra bydelens unge mellem 13-17 år i arbejdet med vores bydelsplan for Nørrebro. For os er det vigtigt, at Nørrebros udvikling også kommer de helt unge nørrebroere til gode. Dem, der er for store til at gå på legeplads og for unge til cafe- og barlivet.

Hvad er gode byrum for unge? Er der steder på Nørrebro, hvor man kan larme uden at genere nogen? Er der mødesteder og unge-fællesskaber nok?

Vi har siden december haft besøg af to 9. klasser fra Rådmandsgade Skole, mødtes med Ungerådet KBH, forsøgt at inddrage via kampagne på Instagram, lavet et videosamarbejde med FRAKs juniorreportere, hvor 11 unge var med og gået tur med unge fra Murergårdens Fritidsklub. Det har vi fået en masse input ud af, og nu afslutter vi forløbet med en lille spørgeskemaundersøgelse.

0 replies on “DET ER OGSÅ JERES NØRREBRO! #2”