Byvandring med Ghetto Tours

Kom med på en spændende søndagsbyvandring på ydre Nørrebro den 7. maj! Ghetto Tours guider os rundt på en 2-timers tur i Haraldsgade-kvarteret!

Byvandring med Ghetto Tours

Kom med på en spændende søndagsbyvandring den 7. maj på det ydre Nørrebro – og for nogen, det ukendte Haraldsgadekvarter!

Nørrebro er i forandring. Der popper små nye caféer op, cykelstierne bliver bredere og der bliver lavet nye byrum og installeret tryghedsskabende indsatser i vores bydel. Gennemgående for søndagens byvandring er, hvordan vi som beboere på Nørrebro forholder os til udviklingen af vores kvarter, og hvordan vi selv kan være med til at præge udviklingen.

Denne søndag vil Ghetto Tours guide os rundt på en 2-timers tur i kvarteret ved Heimdalsgade, Tagensvej, Rovsingsgade, Ragnhildgade og Haraldsgade. Vi skal på en byvandring, hvor det er lokale unge, der viser deres bydel frem, fra deres personlige perspektiv.

Ghetto Tours er et socialøkonomisk iværksætterprojekt som er startet af unge, der bor i udsatte boligområder på Ydre Nørrebro. Med projektet ønsker de unge, at fortælle om og vise deres Nørrebro frem, og derved være med til at skabe et mere nuanceret billede af det yderste af Ydre Nørrebro.

Byvandringen er gratis – men kræver tilmelding (maks. 30 personer)
Tilmeld efter først-til-mølle-princip hos Karoline på bm0x@okf.kk.dk

Arrangementet er ét ud af flere, som vi holder, fordi vi arbejder på en bydelsplan for Nørrebro.
Læs mere om temaet og vores tidligere arrangementer her

Debatmøde om Nørrebro i forandring på Teater Grob (15. november 2016): Link

Byvandring fra Lundtoftegade til Jægersborggade (23. april 2017): Link

Om gentrificering: Link

Læs mere om Ghetto Tours: https://ghettotours.wordpress.com/ & https://www.facebook.com/ghettotours.dk/

0 replies on “Byvandring med Ghetto Tours”