Byvandring fra Lundtoftegade til Jægersborggade

Kom med på en spændende og anderledes forårsbyvandring og oplev noget af det Nørrebro du måske ikke kender så godt. På denne vandring vil vi se på på den forskellighed, der eksisterer inden for den lille del af Nørrebro mellem Lundtoftegade og Jægersborggade. Vi kommer vidt omkring i det almene boligbyggeri i Lundtoftegade, hvor vi skal op i højhusene og vi skal høre om overvejelserne omkring udviklingen af Jægersborggade fra garvede bestyrelsesmedlemmer i AB Jæger. Gennemgående for turen er hvordan vi som beboere forholder os til udviklingen af vores kvarter og hvordan vi selv kan være med til at præge udviklingen. Tidligere stadsarkitekt i København Jan Christiansen og journalist Sofie Tholl, vil lede os igennem dagen.

Jan Christiansen, Uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1976. Jan Christiansen er blandt andet tidligere stadsarkitekt i København fra 2001 til 2010.

Sofie Tholl, Freelancejournalist for blandt andre Radio 24syv, DR, Dagbladet Information. Har boet på Nørrebro i 12 år, afbrudt af 4 år i udlandet.

OBS! Arrangementet er fyldt op, men du kan skrive dig på venteliste på: tilmeldingnlu@gmail.com

For opdateringer og mere info, se facebookeventet: https://www.facebook.com/events/1005620519570367

Arrangementet er ét ud af flere som vi holder, fordi vi arbejder på en bydelsplan for Nørrebro. Læs mere her: https://noerrebrolokaludvalg.kk.dk/naa-noerrebro-hvad-er-vores-problemer-og-hvad-er-vi-gode-til/

N+©rrebro i forandring-byvandring-A4