Vejarbejder på Nørrebro

Københavns Kommune har et kort, der viser hvor i byen, der er vejarbejde.

Vejarbejder på Nørrebro

Københavns Kommune har et kort, der viser hvor i byen, der er vejarbejde. Når man klikker på kortet får man oplysninger om varighed, og om hvad, der laves på stedet. 850 steder i byen er der pt. gang i vejarbejde. Det er rigtig mange. Og det er alt fra nyt asfalt, nye fjernvarmeledninger, nye elkabler eller fiber, der graves ned. De generer, larmer og dukker op som paddehatte over alt når man mindst venter det.

Kommunen er gode til at orientere naboer, butikker m. fl. om vejarbejdet. Men hvis man ikke lige bor tæt på, kan det være svært at forstå, hvad der laves. Og ikke mindst hvor lang tid det kommer til at tage! Derfor har kommunen lavet et kort, der viser hvor, der er vejarbejde. Her kan man finde oplysninger om, hvad der laves, og ikke mindst hvor længe det er planlagt til at vare (og hvornår det starter).

På hvert sted, kan man også finde oplysninger om arbejdstid – f.eks. at de arbejder 07.00-19.00 eller 06.00-20.00, samt hvor der arbejdes (på fortorvet, på kørebane, 4 m fra træer etc.). Endelig får man også oplyst hvilket entreprenørfirma, der udfører arbejdet. Der er øverst på kortet en søgefunktion, så man kan søge på adresser og se, hvilke arbejder, der er i nærheden af eller omkring adressen. Man kan også zoome ud og ind og dermed let finde rundt i bydelen.

Kortet kan også med lidt god vilje bruges på en mobiltelefon. Men er absolut mest brugervenlig på en pc.

Link til kortet
Du kan finde kortet HER

0 replies on “Vejarbejder på Nørrebro”