Vi stemmer på Nørrebro!

Vi stemmer på Nørrebro!

Onsdag aften dukkede mere end 100 mennesker op til en lokal valgdebat på Teater Grob på Nørrebrogade.

Vi havde besøg af én politiker fra hvert af de 10 partier, der stiller op til Folketinget i år. Bl.a. Manu Sareen (Minister for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold), Rosa Lund (Folketingsmedlem for Enhedslisten), Borgerrepræsentationspolitiker Lars Aslan Rasmussen fra Socialdemokraterne og Kåre Traberg Smidt fra Venstre.

Vi bød borgerne på en bid mad og muligheden for at møde kandidaterne i øjenhøjde inden debatten blev skudt i gang kl. 18 i Teater Grobs fine sal. Vi kastede bogstavelig talt bolden ud til de fremmødte borgere, der ivrigt gik politikerne på klingen med spørgsmål til bl.a. manglen på billige boliger, flere praktikpladser til erhvervsskoleelever i byen, Folkeskolereformen, ligestilling og øremærket barsel til mænd. Vores næstformand Lars Vestergaard Christiansen var aftenens ordstyrer.

Efter 2 timers valgdebat præsenterede DRs Radiodrama det anmelderroste politiske lyttedrama ”Valgkamp” i teatermørket, opført af bl.a. Neel Rønholt og Troels Thorsen. VALGKAMP handler om demokrati og de valg, man som politiker skal træffe hver dag, både i dag og dengang kvinderne fik valgret i 1915. Radiodramaet er produceret af DR og afspilles som en del af teaterfestivalen CPH STAGE. Du kan høre radiodramaet i sin fulde længde her 

Du kan se flere fotos fra aftenen her 
Omtale i Politiken her

Samlet liste over aftenens kandidater:
Lars Aslan Rasmussen (A)
Manu Sareen (B)
Helle Bonnesen (C)
Neil Bloem (F)
Karina Bergmann (I)
Henrik Howardsen (K)
Else-Marie Madsen (O)
Kåre Traberg Smidt (V)
Rosa Lund (Ø
Uzma Ahmed Andreasen (Å)

Vi stemmer på Nørrebro!

Vi stemmer på Nørrebro!

Vi stemmer på Nørrebro! 

0 replies on “Vi stemmer på Nørrebro!”