Lån vores ladcykel

Lån vores ladcykel

Lokaludvalget har to (last)-ladcykler, som vi bruger til de mange arrangementer, som vi arrangerer eller deltager i. Da de ikke er i brug hver dag, kan DU også låne dem til at fragte ting i.

Bemærk, at vores cykler ikke er godkendt til at køre med personer i, fordi der ikke er seler eller sæder. 

De må heller ikke bruges til politiske, religiøse eller ulovlige formål.

Send en mail
For at låne én af dem, skal du skal ringe eller sende en mail til os med dit telefonnr. og med den dato du ønsker at låne cyklen: noerrebrolokaludvalg@okf.kk.dk eller 2128 7477.

Skriv i god tid og hør om én af cyklerne er ledige – de er nemlig ret populære i bydelen!

Du skal lægge et kørekort eller pas i depositum. For at flest muligt kan få glæde af cyklerne, udlånes cyklerne kun i kortere perioder, maks. 2-3 dage eller henover en weekend.

 

Lån skraldeopsamlingsgrej

Nu kan du også låne skraldeopsamlingsgrej på Nørrebro. I sommeren 2021 åbnede vi to grejbanker, hvor I gratis kan låne udstyr til en skraldetur på Nørrebro. Grejbankerne er åbne i hhv. Nørrebrohallens og legepladsens bemandede åbningstid.

  • Nørrebrohallen: hverdage kl. 8-22, weekend kl. 9-20
  • Hans Tavsens Øst: hverdage kl. 9-17, weekend lukket (vinterhalvåret)

Kom frisk – og lån snappere, poseholdere og mere til en anderledes tur rundt på Nørrebro sammen med familien eller vennerne! Hvem kan samle mest? Eller finde det sjoveste affald? Det eneste det kræver er et sygesikringskort i depositum!

Grejbankerne er blevet til i samarbejde med Nørrebrohallen, Den Bemandede Legeplads i Hans Tavsens Park, Skraldefest, Alverdens Børn og Skraldetossen (Maria Larsen).

Vi har også støttet den nye børne skralde-grejbank på Legepladsen i Nørrebroparken, hvor der kun er udstyr til børn! Foreningen Alverdens Børn og legepladsen har fået den op at stå!