Hjerterums frivillige blev Nørrebros Ildsjæl!

I aftes hyldede vi dem, der gør en helt særlig frivillig indsats på Nørrebro!

Hjerterums frivillige blev Nørrebros Ildsjæl!

I aftes hyldede vi dem, der gør en helt særlig frivillig indsats på Nørrebro. Dem der hver eneste uge møder op og gør en forskel for andre – og dem, der står frem igen og igen og driver mærkesager og projekter frem her i bydelen, helt frivilligt. Vi synes det er så vigtigt at hylde og sætte fokus på de mange ildsjæle vi har i bydelen. Hvis der ikke var så mange frivillige, så var der rigtig mange indsatser, der ikke ville eksistere her på Nørrebro.

I år fik vi 19 flotte nomineringer til Nørrebros Ildsjæl med meget rørende beskrivelser, og det er vigtigt for os at slå fast, at alle hver og én fortjener en kæmpe hyldest! Vi er simpelthen så stolte over at se, at der er så mange hverdagshelte her i bydelen.

Prisen gik til et fællesskab for udsatte piger
Det har været rigtigt svært at vælge, hvem der skulle modtage prisen, men i år har vi valgt en gruppe, der arbejder med en målgruppe, der nogle gange bliver overset. En gruppe unge kvinder og piger, der hver eneste uge møder op hos Hjerterum for at skabe et fællesskab for udsatte piger. Prisen gik til de frivillige i Hjerterum i Lundtoftegade! Stort tillykke med titlen som Nørrebros Ildsjæl 2023 og de 10.000 kr. til frivilliggruppen.

I bedømmelsen har vi lagt vægt på, at det her er unge, der yder en ekstra indsats for andre unge, der har brug for lidt ekstra omsorg og et rammesættende fællesskab. At det lykkes Hjerterum at løfte rigtig meget for få bevillinger.

Publikumsprisen
Vi uddelte også den særlige publikumspris, hvor alle der var til stede i aftes til kåringen kunne stemme. Det gjorde i alt 77 personer og publikumsprisen gik til Saida el Baghdadi for hendes arbejde med Familiegruppen. Stort tillykke! Sikke en festlig aften på Kulturlab Kapellet med photobooth, udstilling, en stor kage og et flot ildshow fra ildgøglergruppen Mind Your Hair! Kåringen var arrangeret i samarbejde med Turning Tables Danmark.

0 replies on “Hjerterums frivillige blev Nørrebros Ildsjæl!”