God tur til Bakken fra hele Nørrebro

Foto: David Lundbye

God tur til Bakken fra hele Nørrebro

Fredag den 23. marts åbner Bakken i Dyrehaven – og traditionen tro mødes motorcykelklubber fra hele Sjælland på Nørrebrogade for at køre i samlet flok til Dyrehavsbakken.

Kom ned på Nørrebrogade og kig på alle de velsmurte forårsklargjorte kværne og deres stolte ejere fredag eftermiddag. Bikerne stiller op fra Nørrebro St. og fylder op på Nørrebrogade derfra. Hvis vejret er godt, forventes et sted mellem 4000-5000 bikere i alle afskygninger.

Traditionen har eksisteret de sidste 30 år. Den opstod en gang i 60erne af rockerbanden De Vilde Engle. I dag holder landets MC-klubber traditionen i hævd – uden rygmærker. Optoget af bikerne og deres flotte motorcykler er efterhånden blevet en solid varsling af forårets komme på Nørrebro.

Ligesom de sidste par år sørger Nørrebro Lokaludvalg for lidt festligheder på Nørrebrogade og et banner med et højt: ”God tur til Bakken fra hele Nørrebro”.

Mød det nye Nørrebro Lokaludvalg
Det er også årets første chance for at møde medlemmer fra det nye Nørrebro Lokaludvalg, der er på gaden med balloner og postkort med gode idéer til hvad man kan foretage sig på Nørrebro i forårssolen.
Så kom ned på Nørrebrogade ved Den Røde Plads og få en snak med dit nye lokaludvalg.

Tid & sted: Fredag d. 23. marts ca. kl. 17-19 på Nørrebrogade. Bikerne stiller op fra Nørrebro St. og fylder op på Nørrebrogade derfra. Vi står ved Café Castro/Den Røde Plads.

 

facebook-cover