Bilfri Søndag på Nørrebrogade 2022

Vil I være med til at fylde Nørrebrogade med aktiviteter søndag den 18. september til Bilfri Søndag på Nørrebrogade?

Bilfri Søndag på Nørrebrogade 2022

Til september holder vi endnu en gang Bilfri Søndag på Nørrebrogade!

Datoen er i år søndag d. 18. september 2022 fra kl. 14-18

Vil I være med?
Som forening, gruppe, lokal borger eller erhvervsdrivende kan I være med til at fylde gaden med liv, leg og aktiviteter. Skriv til os, hvis I har mod på at stå for en aktivitet på dagen.

Konceptet er, at I får tildelt et stykke af Nørrebrogade, som I udfylder med noget, der giver mening for jer. Fx street games, fællessang, åben træning, krea-workshops, debat, udstilling, ansigtsmaling, konkurrencer etc. Enten for at lege med, skabe synlighed omkring jer eller finde nye frivillige. 

Se her for inspiration fra sidste år
Facebook-begivenhed: https://www.facebook.com/events/1193047501200302
Video: https://www.youtube.com/watch?v=rnQ0s5RsUxM

Det er altid en virkelig hyggelig dag, hvor rigtig mange nørrebroere kommer ud på gaden. Det skal være en sjov og anderledes dag for alle på Nørrebro, hvor vi vil sætte fokus på alle de seje aktører, vi har her i bydelen og vise alle, hvad kan man bruge Nørrebrogade til, når gaden er spærret for trafik! Vi drømmer om at Nørrebrogade bliver fyldt til bristepunktet med aktiviteter den søndag eftermiddag. Vi sørger vi for kridt til at male på gaden med.

Ligesom de sidste mange år ligger Bilfri Søndag i forlængelse af Copenhagen Half Maraton, hvor gaden i forvejen er afspærret. Det er Nørrebro Lokaludvalg og Nørrebrohallen, der står for rammerne omkring den bilfrie søndag – tilladelserne, de store linjer, opreklameringen og koordineringen.

Vi vil gerne høre fra jer inden sommerferien. Skriv eller ring endelig, hvis I har spørgsmål. Og send endelig mailen videre, hvis I kender nogle, der skal være med.

Kontakt: Karoline Siemen / 2059 3958 / bm0x@okf.kk.dk

0 replies on “Bilfri Søndag på Nørrebrogade 2022”