Glædelig jul & godt nytår!

Illustration: Matilde Digmann
Her er en julehilsen fra os! Tak fordi I er med til at gøre Nørrebro til en levende og dejlig bydel! Vi glæder os til at se jer i det nye år!

Glædelig jul & godt nytår!

2020 har på alle måder været et underligt og udfordrende år! Corona-situationen har farvet hele året, og vi har måtte aflyse alle vores arrangementer – desværre også vores yndlings ”Bilfri Søndag” på Nørrebrogade! I stedet har vi fokuseret på sammenhængskraften i bydelen, og på at understøtte de mange engagerede aktører på Nørrebro. I begyndelsen af året startede vi fællessang op fra vinduer og altaner, og i mange uger sang vi ”Det er i dag et vejr” sammen, hver dag. Tak for sangen!

Vi har også haft fokus på vores hårdt prøvede erhvervsliv med en ”Køb Lokalt” – kampagne med bannere, plakater og klistermærker, og en lang række portrætter af vores mangfoldige handelsliv. Sammen er vi også kommet med input til Basargrunden i år, hvor næsten 5.000 af nørrebroerne kom med deres holdning på facebook og i vores borgerpanel! Tak for det!

Derudover har vi haft fokus på at bevare kulturhistoriske bygninger på både Bjelkes Allé og i Wesselsgade – og det er heldigvis lykkes! Og så har nye anlæg på Nørrebro, som altid, fyldt en del – både næste skridt for Nordvestpassagen, skole og diabetescenter i De Gamles By og den kommende kunstgræsbane i Nørrebroparken. I alle sagerne har vi fået rigtig gode input fra jer!

Vi er virkelig stolte over og glade for at arbejde i en bydel med så engagerende mennesker. Tak fordi I er med til at gøre Nørrebro til en levende og dejlig bydel!

Vi glæder os til at se jer i det nye år!

Sekretariatet holder ferie fra den 22. december til den 3. januar, og er pt. hjemsendt til og med 28. februar 2021.

0 replies on “Glædelig jul & godt nytår!”