Vi inviterer til Bilfri Søndag på Nørrebrogade!

Bilfri-fb

Bilfri Søndag på Nørrebrogade

I år arrangerer vi – sammen med Kultur N – et brag af en hyggelig dag på en bilfri Nørrebrogade med masser af aktiviteter for store og små. I samarbejde med en masse lokale fritidsinstitutioner, idræts- og fritidsforeninger og miljøaktører m.fl. vil vi sætte fokus på alle de gode ting, vi har på Nørrebro. Men vi vil også rejse debatten om manglende fritidsaktiviteter og grønne områder.

Derfor håber vi at se en masse mennesker på gaden, hvor der bliver mulighed for at male med kridt, spille fodbold, bygge sæbekassebiler og deltage i politiske debatter over en øl/vand og en bid mad. Det bliver sport, musik, hygge og alt muligt andet lokal sjov og ballade.

Du kan møde Nørrebro United, Nørrebro Taekwondo, Murergården, foreningen Hele Vejen Rundt, CPH Skatepark, de nyopstartede Nørrebrospejdere, Fritidscenter Ydre Nørrebro, Sjællandsgade Bad, Støberiets sæbekassebiler, Mellemfolkelig Samvirke, Stevnsgade Basket, Fritidsinstitutionerne Capella, Sankt Johannes Gården, Klub Guldberg,  Vores Kvarter – helhedsplan, Footbag Denmark, TagTomat, Miljøpunkt Nørrebro, Nørrebro FF, Ghetto Tours, Ressourcecenter Ydre Nørrebro, Red Barnet Ungdoms pigeklub, Medborgerne, Global Kidz, Copenhagen Muy Tai, løbehjulsforeningen Team Mills og Kultur N og endnu flere.

Vi ses den 17. september på HELE Nørrebrogade fra kl. 14-19 efter årets halvmarathon.
Følg med! Vi kommer med meget mere info om alle dagens aktiviteter efter sommerferien.
Vi vil løbende opdatere programmet på eventet Bilfri Søndag på Nørrebrogade på facebook.

Årets fine plakat er lavet af Matilde Digmann.

bilfri-plakat