Nyhedsarkiv

12. Maj 2016

Afpresning og trusler - NEJ TAK!

Den 11. maj bragte Radio24syv historien om at værtshuse på Nørrebro udsættes for afpresning og trusler. Det var en bekymrende og nedslående historie at lægge øre til og det mener Lokaludvalget naturligvis ikke hører til på Nørrebro eller i andre bydele for den sags skyld. 

Læs mere

2. Maj 2016

Vi siger “nej tak” til gråzonesponsor

Vi har en holdning til hvem, der står bag arrangementer i Nørrebros gader - og så længe der hersker uklarhed om selskabet Uber, mener vi ikke at Københavns Kommune har noget at gøre som økonomisk sponsor for Distortion, side om side med Uber!

Læs mere

25. Apr 2016

Infomøde om Trafikplanen i Blågårdskvarteret

Der afholdes oonsdag et informationsmøde om trafikplanens realisering i Blågårdsgadekvarteret. I Kristuskirken Baggesensgade 7, kl 17-18.30.

Læs mere

21. Apr 2016

Undergang fra Lygten til Mjølnerparken udsat

Der mangler 40 mio. kr. for at man kan lave en cykel- og gangtunnel fra Lygten til Mjølnerparken der er god nok. Vi holder fast i at Nordvestpassagen skal realiseres og håber politikerne kan finde pengene på Budget 2017!

Læs mere

13. Apr 2016

Igen i år er der rift om vores puljemidler på Nørrebro

Sidste år modtog vi ansøgninger for mere end det dobbelte af, hvad vi råder over. Nu har vi taget kontakt til politikerne på Rådhuset. Vi har behov for flere puljemidler, hvis vi forsat skal kunne understøtte Nørrebro som en aktiv bydel.

Læs mere

6. Apr 2016

Nu skal du trække din cykel på Assistensen

Fremover skal du også trække din cykel på Poppelalléen og den tværgående sti på Assistensen. Godt nok kun midlertidigt, mens sagen om fredningen af kirkegården behandles.

Læs mere

1. Apr 2016

Knap 140 mio. kroner lander på Nørrebro - Overførselssagen er afsluttet

Knap en fjerdedel af kommunens ubrugte budget fra 2015 lander på Nørrebro – dog blev Lokaludvalgets ønsker ikke mødt i første omgang.   

Læs mere

29. Mar 2016

Hvad synes nørrebroerne om Nørrebro?

Er Nørrebro anakistisk, frisindet eller hip? Hjælp os med at udfylde et spørgeskema - det tager kun 3 minutter!

Læs mere

23. Mar 2016

God tur til Bakken fra hele Nørrebro

Motorcykellister fra hele Sjælland mødtes på Nørrebrogade d. 17 marts for at køre i samlet flok til Dyrehavsbakken. Det har været en tradition de sidste 40 år og bikerne kan i dag ses som en slags forårsbudere på Nørrebro.

Læs mere

29. Feb 2016

Fremtidens Sølund

"Det nye Sølund er en helt ny måde at tænke plejehjem på, hvor vi inddrager de ældre i lokalmiljøet og byens liv", sagde Sundheds- og Omsorgsborgmester Ninna Thomsen, da vinderprojektet til Fremtidens Sølund blev afsløret.

Læs mere

10. Feb 2016

Hjælp os med nye ideer til Nørrebrogade!

Vi indkalder til kollektiv brainstorm på Facebook! Hvor synes du Nørrebrogade kan forbedres, hvordan og hvorfor? Vi leder efter kreative idéer til byrummet. Frist allerede 17. februar! 

Læs mere

29. Jan 2016

Årets første runde til Nørrebro Puljen

I tirsdags delte vi 1.2 mio. kr. ud til Nørrebros mange seje projekter. Der kommer til at ske gode ting i vores bydel i 2016!

Læs mere

25. Jan 2016

Nørrebro er så meget andet!

Kort efter nytår skrev Anne Sophia Hermansen et blogindlæg om, hvorfor hun aldrig mere vil bo på Nørrebro. Det blev delt over 500 gange på de sociale medier til flere hundrede tusinde og affødte skarpe reaktioner. Her er vores svar til hende! 

Læs mere

13. Jan 2016

I dialog med Humlehavens naboer

Der er desværre problemer med larm og urinering i Humlehaven ved Lundtoftegade/Hillerødgade. Vi spørger naboerne til råds om en række tiltag, der måske kan løse nogle af udfordringerne. 

Læs mere

21. Dec 2015

Rigtig god jul og godt nytår!

Tak for i år - det har været et spændende og begivenhedsrigt år! Vi glæder os til at forsætte arbejdet i 2016. Sekretariatet er tilbage på kontoret den 4. januar.

Læs mere

3. Dec 2015

Tak for et fantastisk hyggeligt julemarked!

Lørdag den 12. december holdte vi – sammen med bydelens butikker og iværksættere – igen til Nørrebros Hyggeligste Julemarked. Denne gang i Elmegade. Over 8.000 lagde vejen forbi og købte julegaver lokalt!

Læs mere

19. Nov 2015

Julelys på Nørrebrogade

Kom og hjælp os med at fejre at 2. etape af Nørrebrogade er færdig. Fredag d. 27. november tænder vi julelyset på Nørrebrogade og juler på Den Røde Plads.

Læs mere

9. Nov 2015

Trafikplan - Indre Nørrebro

Siden foråret 2015 har Områdefornyelsen Nørrebro arbejdet på at udvikle en ny Trafikplan for området mellem Nørrebrogade, Jagtvej, den grønne cykelsti, Åboulevarden og søerne.

 

Læs mere

28. Okt 2015

Kåring af Nørrebros Ildsjæl 2015

For 5. år i træk hylder vi frivilligheden på Nørrebro og uddeler 10.000 kr. til én af Nørrebros superhelte, der gør en helt særlig indsats på Nørrebro! Hjælp os - du kan indstille din kandidat!

Læs mere

5. Okt 2015

Forskønnelse af Nørrebrogade

Nu sker det! Nu får Nørrebrogade langt om længe de ønskede kirsebærtræer og den forskønnelse, som blev lovet ved Kommunens budgetforhandlinger i 2014. Gravearbejdet starter i uge 42.

Læs mere

21. Sep 2015

Ny shawarmamester på Nørrebrogade!

For tredje år i træk dystede Nørrebrogades shawarma-restauranter mod hinanden i kampen om at blive udråbt til Nørrebrogades shawarmamester nr. 1! Vinderen blev...

Læs mere

14. Sep 2015

Budget 2016 på Nørrebro

I fredags blev Budget 2016 forhandlet færdigt. Vi har nærlæst budgettet og fundet frem til de midler Nørrebro får tilført det kommende år!

Læs mere

2. Sep 2015

Giv lyd Nørrebro!

Københavns Kommune vil gerne have DIT bud på, hvordan vi sammen udvikler byen! Brug 10 min. på at fortælle os, hvad du mener, der skal til - sidste frist 28. september!

Læs mere

26. Aug 2015

Vores ønsker til Budget 2016

Københavns Kommunes budgetforhandlingerne for det kommende år er netop begyndt. Vi har 6 ønsker for Nørrebro, som vi håber politikerne vil lytte til. 

Læs mere

16. Aug 2015

Nørrebro Længe Leve!

Lørdag d. 22. august inviterede vi til Sundhedsfestval. Her kunne nørrebroerne møde sundhedseksperter, foreninger m.m. og blive klogere på mulighederne for at leve et aktivt og sjovt liv. Dagen bød på spændende indslag og Nina Thomsen kom forbi. 

Læs mere

2. Aug 2015

Byhavefestival 15. august!

Igen i år inviterer Nørrebro Lokaludvalg og bydelens havefolk til byhavefestival på Nørrebro. Lørdag den 15. august inviterer vi alle indenfor i bydelens mange taghaver, baggårde og byhaver! Så kig forbi til en hyggelig dag i grønt selskab! 

Læs mere

3. Jul 2015

Go Green Nørrebro!

Husk vores fotokonkurrence på facebook & Instagram:
hashtag ‪#‎gogreennørrebro‬ og ‪#‎byhavefestival15‬  

Læs mere

24. Jun 2015

Båltale ved Peblingesø

Vores næstformand Lars Vestergaard Christiansen holdte årets båltale til midsommer ved Peblingesø. Han talte i sær for mere direkte ansvar og personlig involvering i sit kvarter - her er hele talen!

 

Læs mere

17. Jun 2015

Borgermøde om Borgmestervangen

På mandag d. 22. juni holder kommunen borgermøde om højhuset ved Nørrebro Station. Kom og hør om projektet! Det er kl. 19 i Heimdalsgade.

Læs mere

11. Jun 2015

Vi stemmer på Nørrebro!

Over 100 nørrebro’ere diskuterede boligpolitik, praktikpladser, folkeskole og øremærket barsel til mænd med 10 lokale folketingskandidater på Teater Grob onsdag aften. 

Læs mere

5. Maj 2015

Fremtidens Fritidstilbud

Nørrebro Lokaludvalg har arbejdet aktivt med høringen om Fremtidens Fritidstilbud. Vi anerkender at Folkeskolereformen medfører ændringer for kommunens fritidstilbud, men vi tror på, at der kan findes gode og bæredygtige lokale løsninger.

Læs mere

4. Maj 2015

Unges ideer til Nørrebros fremtid

8. maj afholdte vi en ungdomskonference i Nørrebrohallen. Omkring 250 børn og unge var med og kom med input til udviklingen af Nørrebro. Minister Manu Sareen sagde velkommen,

Læs mere

3. Maj 2015

Nørrebros Forårsmarked i Stefansgade

Tak for et rigtig fint forårsmarked i Stefansgade i lørdags. Sammen med Nørrebros butikker og iværksættere slog vi markedsboder op under træerne langs allén og ca. 3.000 trodsede dagens byger og kom forbi!

Læs mere

15. Apr 2015

Formænd protesterer mod nedskæring i Lokaludvalg

Økonomiforvaltningen har fremlagt tre effektiviseringsforslag, der vil skære 4 millioner kr. i 2016  fra Lokaludvalgene. Specielt forslaget om at lægge de 10 sekretariater sammen til 5, har fået Lokaludvalgsformændene til at protestere.   

Læs mere

19. Mar 2015

Nørrebro stationsområde skal indbyde til ophold

Byrummet omkring Nørrebro station hænger ikke sammen og trænger til en kærlig hånd. På et borgermøde tirsdag den 24. marts skal der nu præsenteres et idéoplæg til den samlede udvikling af området.

Læs mere

11. Mar 2015

Et nyt Sølund – plejecenter og ungdomsboliger i ét

Det gamle Sølund skal rives ned og der skal bygges et nyt plejecenter - nu sammen med ungdomsboliger. Vi indsamler idéer og input til det nye byrum og fremtidens nye fællesskaber på tværs af alder. Sidste workshop er på onsdag d. 18. marts! 

Læs mere

27. Feb 2015

Kom til tryghedsvandring i Mjølnerparken!

Tirsdag den 3. marts fra kl. 17-18 inviterer Københavns Kommune og Lejerbo til en tryghedsvandring i Mjølnerparken sammen med overborgmester Frank Jensen.

Læs mere

23. Feb 2015

Lokaludvalgets ønsker til Overførselssagen

Her er vores ønsker til kommunens overførselssag. Vi håber politikerne kan finde midler til at nogle af vore projekter kan bliver gennemført. 

Læs mere

17. Feb 2015

Nørrebro Lokaludvalg knytter bånd til KEA

Vi har startet et samarbejde med en gruppe studerende fra Københavns Erhvervsakademi på Nørrebro. De studerer Living Design og arbejder med 5 bydelsrelaterede projekter. Vi ser frem til at se deres projekter. 

Læs mere

10. Feb 2015

Lokaludvalget uddelte 1,3 mio. kr. på årets første møde

Vi modtog næsten dobbelt så mange ansøgninger i år end sidste år til den første af to ansøgningsrunder til Nørrebro Puljen. Det viser en kraftigt voksende tilslutning til vores puljer.

Læs mere

28. Jan 2015

Tryghedsløft på Nørrebro

Er der et sted på Nørrebro du synes er utrygt og skummelt, og som med små ændringer (maks. 50.000 kr.) kan blive mere trygt, så skriv til Nørrebro Lokaludvalg med dine idéer!

Læs mere

20. Jan 2015

Vær med til at udvikle Nørrebro Stationsområde

Kom og sæt dit præg på Nørrebro Stationsområde på lørdag d. 24. januar. Der er åben hus fra kl. 10-14. Kig forbi med dine forslag til, hvordan vi udvikler stationsområdet, så der er plads til alle. 

Læs mere

9. Jan 2015

Langt flere ansøgninger til Nørrebro Puljen end sidste år

Vi har modtaget hele 55 ansøgninger til årets første store ansøgningsrunde. Det er næsten dobbelt så mange som sidste år. Der er ansøgt for i alt 3,6 mio.kr. 

Læs mere

19. Dec 2014

Rigtig god jul og godt nytår!

Mange tak for et begivenhedsrigt år på Nørrebro! Vi glæder os til at forsætte arbejdet i 2015!
Sekretariatet holder juleferie indtil den 5. januar.

Læs mere

17. Dec 2014

Sig hej til vores nye formandskab!

Mogens Mugge Petersen (i midten) er valgt som ny formand for Nørrebro Lokaludvalg. Næstformændene blev Lars Vestergaard Christiansen (tv.) og Anoir Hassouni (th.)  

Læs mere

13. Dec 2014

Tak for et hyggeligt julemarked!

Over 3.000 mennesker kiggede forbi da vi inviterede til julemarked i lørdags. Tak for en hyggeligt eftermiddag på Nørrebro!

Læs mere

3. Dec 2014

Årets Ildsjæl 2014

Stort tillykke til Hanne Olsen fra Caféen Skjolds Plads der blev Årets Ildsjæl 2014! Vi har lagt vægt på at Hanne har skabt og fastholdt et mødested, der skaber netværk og social sammenhængskraft for et lokalområde. 

Læs mere

25. Nov 2014

Fritidspjecen.kk.dk - over 100 tilbud til børn og unge på Nørrebro

Fritidspjecen samler de mange fritidstilbud for børn og unge på Nørrebro. Nu er der adgang til at se alle de mange tilbud på nettet på: Fritidspjecen.kk.dk

Læs mere

23. Nov 2014

Ny formand for Nørrebro Lokaludvalg

Vores forkvinde Uzma Ahmed har dags dato valgt at trække sig. Mogens Petersen er fungerende formand indtil en ny formand/forkvinde er valgt

Læs mere

23. Okt 2014

Halloween på Nørrebrogade

Fredag den 31. oktober holdte vi halloween på Nørrebrogade. Mere end 200 børn og voksne hjalp os med at skære græskarlygter til at pynte strækningen langs Assistensens kirkegårdsmur med. Det var rigtig (u)hyggeligt! 

Læs mere

22. Okt 2014

Kvartermanagement i 2015?

I 16 måneder har vores kvartermanager arbejdet med at styrke handelslivet på Nørrebro. Nu mangler der penge til at drive projektet videre i 2015. Vi har indledt en dialog med Anna Mee Allerslev! 

Læs mere

29. Sep 2014

I oktober står den nye Folkets Park færdig

Nørrebro Lokaludvalg har været med til at sikre, at alle brugere af og borgere omkring parken er blevet hørt i forbindelse med udviklingen af parken.

Læs mere

26. Sep 2014

Ollekolle i Tikøbgade 5

Et "ollekolle" i Tikøbsgade ser ud til at blive en realitet i 2017. Det er en gruppe ældre borgere, der selv står bag idéen om et seniorbofællesskab på grunden. Nørrebro Lokaludvalg har støttet projektet de sidste 3 år. 

Læs mere

16. Sep 2014

Hvordan skal København udvikle sig?

Hver måned vokser København med 1.000 mennesker. Hvordan og hvor, skal byen udvikle sig for at vi stadig om 10 år er verdens bedste by? Mer eller mindre trafik? Mere grønt? Flere ungdomsboliger?  

Læs mere

25. Aug 2014

Nørrebrogade Mesterskab i Shawarma 2014

For andet år i træk afviklede vi shawarmamesterskab på Nørrebrogade. 14 restuaranter dystede og der var tæt opløb blandt vinderne.

Læs mere

27. Jun 2014

3. ansøgningsrunde til Nørrebro Puljen er aflyst

Vi må desværre aflyse 3. ansøgningsrunde i Nørrebro Puljen, da der ikke er tilstrækkelige midler. Du kan stadig søge Byens Puls! 

Læs mere

24. Jun 2014

Tak for en fantastisk byhavefestival

Juni er byhavernes måned på Nørrebro! I juni har vi haft hele fem gratis byhave-vandringer på programmet og en stor byhavefestival!

Læs mere

23. Jun 2014

Tryghedsvandring ved Skt. Hans Torv

Torsdag d. 19 var vi på tryghedsvandring med Overborgmester Frank Jensen, politiet og borgerne omkring Skt. Hans Torv. I august bliver der fulgt op aftenens dialog. 

Læs mere

21. Maj 2014

Keep it local og køb også lokalt!

Vi ønsker at styrke det lokale handelsliv og Nørrebros butikker. Derfor har vi søsat en kampagne. Vi har kaldt den: Keep it local - Nørrebro! 

Læs mere

15. Maj 2014

Lokaludvalget diskuterer visioner for Nørrebro

Søndag den 11. maj brugte Lokaludvalget dagen på at diskutere visioner og fremtidigt arbejde på Nørrebro - det er spændende hvad de næste 4 år byder på!

Læs mere

9. Apr 2014

LUCY LOVE åbner årets 48 TIMER festival

Kom ud på gaden og vær med til at skyde årets festivalsæson i gang sammen med os – fredag den 25. april! 

Læs mere

4. Apr 2014

Ny forkvinde på Nørrebro!

38-årige Uzma Ahmed Andresen er valgt som ny forkvinde for Nørrebro Lokaludvalg.  

Læs mere

2. Mar 2014

Projektmedarbejder til Nørrebro Lokaludvalg

Vi søger en dygtig projektmedarbejder med stort kendskab til Nørrebro. Se stillingsopslaget og send en ansøgning senest d.16.07.14. 

Læs mere

20. Feb 2014

Så blev der valgt en nyt lokaludvalg!

I går aftes var der valg til Nørrebro Lokaludvalg i Multisalen i Nørrebrohallen. Her blev det nye lokaludvalg på Nørrebro valgt af bydelens foreningsliv.

Læs mere

10. Feb 2014

65 tilmeldte til valget her på Nørrebro!

I onsdags var der deadline for opstilling til valget til Nørrebro Lokaludvalg, og her i bydelen endte vi på 65 tilmeldte. Det er vi glade for! 

Læs mere

1. Jan 2014

Flere unge, kvinder og etniske minoriteter i Nørrebro Lokaludvalg

Der er valg til lokaludvalget den 19. februar. Du skal stille op, men du kan også være med til at bestemme, hvem der skal repræsentere Nørrebro!

Læs mere

20. Dec 2013

God jul og godt nytår!

God jul, godt nytår og tak for de mange gode samarbejder! Vi er tilbage på kontoret den 2. januar 2014.

Læs mere

4. Dec 2013

Mens vi venter på sneen...

Kom til julehygge i Folkets Park.Vi rejser et cirkustelt og juler på alternativ vis, så alle kan være med!

Læs mere

4. Dec 2013

Fyraftensmøde: Hvordan får man politisk indflydelse lokalt?

I København har vi et demokrati med mange lokale grene. Kom til fyraftensmøde og hør mere om hvordan du kan få politisk indflydelse lokalt som forening!

Læs mere

12. Nov 2013

Årets Ildsjæl 2013

Vi kårer året ildsjæl på Nørrebro og I skal hjælpe os! Indstil din kandidat senest 2. dec. Vi uddeler 10.000 kr. til Årets Ildsjæl! 

Læs mere

7. Nov 2013

Valgmøde om åbning af Ladegårds A

Kom til valgmøde onsdag d. 13. november kl. 17-19 i Korsgadehallen. Her får du mulighed for at fortælle seks kommende BR-medlemmeer din mening om Ladegårds Åen og det kommende byrum. 

Læs mere

1. Nov 2013

Julekalender-quiz

I samarbejde med Hotspot Nørrebro og Nørrebros Handelsforeningen har vi klippet og klistret en julekalender-quiz i bedste Jørgen Clevin-stil. Gæt med fra den 1-24 december - der er gavekort på spil til en række af Nørrebrogades herlige forretninger.

Læs mere

17. Okt 2013

Halloween på Nørrebrogade 2013

Tag børn og familie med til Halloween torsdag den 31. november på Nørrebrogade. Vi sørger for 200 græskar der skal oplyse Nørrebrogade!

Læs mere

23. Sep 2013

Pecha Kucha # Nørrebro Special

Kom indenfor i Kapellet i Assistensen på tirsdag d. 24. sep., når vi åbner dørene for et særligt Nørrebro Pecha Kucha arrangement  

Læs mere

27. Aug 2013

Nørrebrogade Mesterskab i Shawarma

Lørdag d. 14/9 afholder vi Nørrebrogade Mesterskab i Shawarma. Du kan være med til at afgøre, hvem der tager prisen som gadens bedste shawarma-restaurant.

Læs mere

22. Aug 2013

Gadefest mod afpresning på Den Røde Plads

Kom og vær med til at fejre fællesskab og sammenhold på Nørrebro, når foreningen ”Fælles om Nørrebro” holder gadefest lørdag d. 24. august. 

Læs mere

8. Aug 2013

Sundhed er meget mere end gulerødder!

Vi sætter fokus på sundhed på Nørrebro lørdag den 17. august i Mimersparken (bag føtex). Mød bl.a. Umahro Cadogan, borgmester Ninna Thomsen (SF), Sjællandsgade Bad og mange mange flere

Læs mere

31. Jul 2013

Hvordan sikrer vi Nørrebro mod skybrud?

Kom til borgermøde og workshop - og giv dit bud på, hvad vi skal gøre, for at sikre Nørrebro mod skybrud. Mødet afholdes d. 14. august på Blågårds skole kl. 18.30 

Læs mere

5. Jul 2013

God sommerferie!

Tak for et dejligt forår! Vi holder sommerferie, men vi er allerede tilbage på Den Røde Plads den 29. juli!

Læs mere

5. Jul 2013

Første spadestik i "Humlehaven"

Stenbroens Træpleje & Anlæg er godt i gang med "Humlehaven". Torsdag den 4. juli kiggede Teknik- og Miljøborgmester Ayfer Baykal og øldrikkerne fra Sumpen forbi til arbejdet. 

Læs mere

28. Jun 2013

Ny forening mod afpresning på Nørrebro

Onsdag d. 26 juni stiftede erhvervsdrivende på Nørrebro en ny forening som skal være med til at fremme tolerance og hjælpe andre med at stå imod afpresning, vold og hærværk. 

Læs mere

21. Jun 2013

Fra Sumpen til Humlehaven

Københavns Kommune har fundet en ny placering til de lokale øldrikkere. Om en månedstid vil samlingsstedet stå færdigt.

Læs mere

20. Jun 2013

Stormøde om udviklingen af Folkets Park

Stormøde om udviklingen af Folkets Park den 25. juni kl. 17 i Støberiet. Kom og deltag i debatten om udviklingen af Folkets Park. 

Læs mere

13. Jun 2013

Ros til lokaludvalgene for bydelsplaner

Lokaludvalgene fik ros af overborgmester Frank Jensen, da de 12 bydelsplaner blev præsenteret på Rådhuset i slutningen af maj. Læs vores bydelsplan for Nørrebro.

Læs mere

22. Maj 2013

Byhavefestival på Nørrebro

Kom til åben hus i alle de flotte haver på Nørrebro lørdag d. 8 juni, og bliv klogere på urban farming og lær hvordan du selv kan starte en byhave søndag d. 9. juni i VerdensKulturCentret. 

Læs mere

17. Maj 2013

Folkets Park under udvikling

Du kan deltage i borgerinddragelsesprocessen omkring forbedringen af Folkets Park! Der er borgermøde på torsdag den 23. maj kl. 17 - 18.30 i Folkets Hus, på 1. sal. 

Læs mere

14. Maj 2013

Kvartermanager søges til at styrke forretningslivet på Nørrebro

Vil du være med til at styrke erhvervslivet, skabe en grøn profil for Nørrebros handelsliv, og øge trygheden? Ansøgningsfrist 22. maj!

Læs mere

3. Maj 2013

Vi er flyttet til Den Røde Plads på Superkilen

Kom til housewarming og se vores nye lokaler på Superkilens røde plads onsdag den 29. maj kl. 16 -18. Vi byder på lidt koldt til ganen og viser dig rundt i de nyrenoverede omgivelser.

Læs mere

30. Apr 2013

Tak for en fantastisk åbning af 48 TIMER festival!

Et par tusind Nørrebro’ere varmede den Røde Plads op til vores åbningskoncert fredag d. 19. april. Donkey Sound, Pharfar, Wafande, CTM og Nikolaj Nørlund leverede tre fantastiske koncerter

Læs mere

17. Apr 2013

Vi åbner 48 TIMER med gratis koncert!

CTM, Nikolaj Nørlund, Donkeysound med Pharfar og Wafande åbner 48 TIMER

Læs mere

18. Mar 2013

Valgoptakt 2014

Som optakt til valget i 2014, kan du i de kommende uger læse hvorfor de nuværende medlemmer er i lokaludvalget. 

Læs mere

15. Mar 2013

Ny plan for byrum og trafik på Nørrebro

To nye planer for byrum og trafik på Nørrebro. Læs her vores visioner om et byrum der indbyder til sunde aktivitet og grønnere transport.

Læs mere

4. Mar 2013

Kulturvandring på KTK-grunden

Kom og mød din nye samarbejdspartner til dit næste kulturprojekt på Nørrebro! Vi inviterer til kulturvandring på KTK-grunden onsdag d. 13. marts kl. 16.30-19.00. Alle er velkomne.

Læs mere

22. Feb 2013

Hvad oplevede du under skybruddet i 2011?

Københavns Kommune har lavet en skybrudsplan, der skal være med til at sikre byen mod oversvømmelser fra fremtidige skybrud. I den forbindelse har vi brug for din viden og erfaring med skybrud.

Læs mere

19. Feb 2013

2012 på Broen - det lavede vi!

2012 var et travlt år for Nørrebro Lokaludvalg. Læs om de mange spændende arrangementer, projekter og politiske tiltag som Lokaludvalget afviklede i løbet af året. 

Læs mere

21. Jan 2013

Bydelsplan 2013 færdig

Nørrebro Lokaludvalgs bud på visioner og fremtid for Nørrebro er nu klar. Planen er på vej gennem de politiske udvalg på Rådhuset - og vil være godkendt sidst i april 2013.

Læs mere

21. Dec 2012

Tak for i år og glædelig jul!

Vi siger mange tak for i år.  Vi har haft et spændende og travlt år med mange aktiviteter og politiske sager.  Sekretariatet er tilbage fra juleferie d. 2. januar.

Læs mere

20. Dec 2012

Vil du være med til at udvikle Nørrebro?

Nørrebro Lokaludvalg søger en praktikant med baggrund i kommunikation/performance design med stor interesse for Nørrebro.

Læs mere

14. Dec 2012

Årets Ildsjæl på Nørrebro

Så blev vinderne af Årets Ildsjæl på Nørrebro fundet! Og sikke et værdigt par!

Læs mere

12. Dec 2012

Projektmedarbejder søges

Vi søger en projektmedarbejder fra 1. februar (gerne før) til 31. oktober til varetagelse af Lokaludvalgets egne projekter.

Læs mere

19. Nov 2012

Hvem skal have Ildsjælprisen 2012?

Nu kan du indstille kandidater til Nørrebro Lokaludvalgs Ildsjælepris 2012. Hvem gør en forskel på Nørrebro? Vinderen får en pris på 5.000 kr.

Læs mere

19. Nov 2012

Sjællandsgade Bad - frivillig workshop

Sjællandsgade Bad skal snart åbne. badet skal drives af frivllige. Mandag d. 26. november afholdes en Workshop, hvor det skal planlægges hvad og hvordan dette skal foregå.  

Læs mere

19. Nov 2012

Skoleworkshop 2012

Den 7. november inviterede Nørrebro Lokaludvalg Nørrebros skoler til workshop for at få input til Lokaludvalgets aktuelle arbejde på børne- og ungeområdet.

Læs mere

6. Nov 2012

Øldrikker skur i Nørrebroparken

Øldrikkerne har nu fået et midlertidigt skur som erstatning for den nedrevne Sump. Skuret er opført ved volleybalbanen. 

Læs mere

19. Okt 2012

Årets Hegnspæl 2012

Metroselskabet uddeler Hegnspælen 2012, for det bedste projekt lavet på Byens Hegn. Vinderen modtager årets Hegnspæl og 10.000 kroner. Fem af de 12 værker kan ses på Nørrebro. Stem på din favorit inden 2. november.

Læs mere

9. Okt 2012

Fortæl os din mening om bunkerne

Hvad skal der ske med bunkerne omkring Dronning Louises Bro? Kom og giv din mening fredag d. 12. oktober kl. 17-20. Foto: Kim Sporring

Læs mere

5. Okt 2012

Hvem skal have handicapprisen 2012?

Kender du en person elelr en forening, som har gjort en forskel for københavnske borgere med handicap, og som derfor fortjener at modtage årets handicappris?  Handicapprisen  uddeles den 3. december 2012 på FN’s handicapdag.

Læs mere

27. Sep 2012

Mimersparken slår døren op 3. oktober

Den 3. oktober kl. 15-18 bliver dørene slået op for Nørrebros nye park på DSB-arelat - Mimersparken. Raske Penge og TOPGUNN sørger for musikken, mens fodbold, basketball, Tai Chi og bordtennis sørger for aktiviteterne.

Læs mere

13. Sep 2012

Kender du Center Nørrebro?

Center Nørrebro hjælper psykiske sårbare med at få et bedre liv. Fredag d. 14. september kl. 14-18 kan du møde dem i Korsgadehallen til et åbent hus-arrangement med masser af underholdning og få information om de mange aktiviteter.

Læs mere

10. Sep 2012

Arkitekturløbet 2012 på Nørrebro

Nørrebros nye pladser og parker er rammen for Arkitekturløbet 2012, der sender løberne forbi Superkilen, den spritnye Mimerspark, BaNanna Park, og de nye pladser i Haraldsgadekvarteret. Løbet foregår torsdag, den 13. september kl. 18 og er seks kilometer langt.

Læs mere

22. Aug 2012

Borgermøder om Metroforpladser

Frem til slutningen af september er udformningen af de fire Metroforpladser på Nørrebro i offentlig høring. For at få de sidste indspark fra Nørrebro borgere arrangeres to borgermøder d. 28. august og 6. september. 

Læs mere

21. Aug 2012

Kom og forsvar de gamles By

Kom og fortæl os, hvad der skal ske med De Gamles By. Vi holder Borgermøde onsdag d. 5. september kl. 19 i kantinen før Borgerrepræsentationen vedtager Den nye Helhedsplan for De Gamles By den 20. september

Læs mere

8. Aug 2012

Penge til unge projekter

Københavns kommune vil gerne øge antallet af unge under 25, som er med i de frivllige folkeoplysende foreninger. Derfor kan din forening nu søge op til 100.000 kr. i Udviklingsfonden til aktiviteter og rekruttering. 

Læs mere

3. Aug 2012

Kulturfest på taget

Hvordan har Kulturen det på Nørrebro? På taget af Blågårds Skole sættes kulturlivet på Nørrebro under lup, når Nørrebro Lokaludvalgs Kulturworkshop fredag d. 17. august kl 15 løber af stablen.

 

Læs mere

4. Jul 2012

Kunstgræsbanen i Nørrebroparken

Der er kommet skilte op på kunstgræsbanen i Nørrebroparken med regler for brug af banerne samt hvornår foreningerne kan have tider.

Læs mere

13. Jun 2012

Indvielse af Superkilen

Så er Superkilen klar til at blive taget i brug. Fredag d. 22. juni bliver den officielt indviet med masser af aktiviteter, fest og musik.

Læs mere

8. Jun 2012

Fremtidens trafik på Nørrebro

Hvor skal fremtidens trafik på Nørrebro være? Hvordan skal den afvikles og med hvad? Kom og giv dit bud på Nørrebro Lokaludvalgs trafikworkshop tirsdag d. 19. juni i Klærkesalen, Sankt Joseph, kl. 17-20.

Læs mere

8. Jun 2012

Beboerdag på Blågårds Plads

Lørdag d. 16. juni vil Blågårds Plads atter summe af liv, når den årlige beboerdag med aktiviteter, boder og loppemarked indtager pladsen.

Læs mere

6. Jun 2012

Kunstgræsbane fest

Kunstgræsbanen i Nørrebroparken er nu færdig. Det bliver fejret med masser af bold, musik og gratis pølser fredag d. 8. juni fra kl. 16-20.

Læs mere

25. Maj 2012

Støjmålingsudstyr og lys skal stoppe piratfester og høj musik

Markedshallen ved Hørsholmsgade i Nørrebroparken er et populært sted at holde piratfester. Støjmålingsudstyr viskal stoppe høj musik, bl.a. ved at tænde lys.

Læs mere

16. Maj 2012

Kampsportens hus på Nørrebro?

Kom til workshop om Kampsportens hus på Nørrebro den 24. maj 2012 kl. 17-20 i Lundtoftegade 87.

Læs mere

27. Apr 2012

De Gamles By til debat

Torsdag den 26. april blev der afholdt debatmøde om udviklingen af De gamles by. Over 80 af områdets mange brugere mødte op. Læs referatet og deltag i vores debat.

Læs mere

2. Apr 2012

Få støtte til aktiviteter på Superkilen

Har du en ide til en aktivitet, der kan skabe liv på Superkilen? Så kan du søge støtte hos Kilebestyrelsen. De har penge til rådighed og drømmer om 2-3 store og 5-10 mindre aktiviteter.

Læs mere

23. Mar 2012

Kunsten at skabe tryghed

Til inspiration har byens lokaludvalg og Københavns Komunne lavet en oversigt over en lang række af de tryghedskabende indsatser, som er blevet afholdt rundt om i København. Værsgo' og lade dig inspirere.

Læs mere

12. Mar 2012

Metrobyggeri i Nørrebroparken - nu også om lørdagen

Københavns Kommune har tilladt, at der må arbejdes på Metrobyggeriet i Nørrebroparken om lørdagen fra kl. 8-17. Dispensationen gælder til den 31. maj.

Læs mere

7. Mar 2012

Superkilen nomineret til Årets Vison

Det er Politikens iByen-tillæg der har valgt Superkilen som en af fem kandidater til Årest Vision. Prisen uddeles den 23. marts. Skynd dig at stemme.

Læs mere

28. Feb 2012

Kunsten at søge penge til projekter

Kom og lær, hvordan du får penge til dine projekter. Kultur2200N og Projektværkstedet lærer dig at skrive ansøgninger og finde de rigtige steder at søge.

Læs mere

22. Feb 2012

Få et gratis træ

Har du plads til et træ? Kan du selv plante det? Er der offentlig adgang, hvor det plantes? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål - så kan du inden 31. marts søge Københavns Kommune om at få et træ på ca. 2 m. gratis. Træer på 3-4 m. koster 3.750 kr. i levering.

Læs mere

17. Feb 2012

Regnvejr stopper skjøteløb på søerne

Færdsel på søernes is er slut

Læs mere

3. Feb 2012

Åbent hus på DSB-arealet

Så sker der noget på DSB-arealet. Nu er arbejdet med at lave parken i gang. Åbent hus for alle fredag d. 10. februar kl. 14.30-16

Læs mere

30. Jan 2012

Blågårdsbunkeren belønnes med ildsjælepris

Artikel om ildsjæleprisen af Steffen Villadsen:
Det lokale værested for unge mellem 10-15 år, Blågårdsbunkeren, belønnes af Nørrebros Lokaludvalg, der tildeler klubben Ildsjæleprisen.

Læs mere

25. Jan 2012

Er du medlem at en idrætsforening på Nørrebro?

Nørrebro Lokaludvalg ønsker at forbedre foreningsidrætten og fritidslivet på Nørrebro.

Læs mere

23. Jan 2012

Første møde i 2012

Egne projekter, en ny omgang Bydelsplan, politiske ønsker og tunge høringer - det er hovedindholdet på dagsorden til 2012's første Lokaludvalgsmøde i Lundtoftegade 87. 

Læs mere

4. Jan 2012

Godt nytår

Så er vi tilbage fra juleferie. Godt nytår til jer alle sammen.

Vi glæder os til at vi ses i det nye år.

Læs mere

22. Dec 2011

Glædelig Jul og Godt Nytår!

Kære Nørrebro og Nørrebro'ere - 1000 tak for 2011. Det har været et meget spændende år med Bydelsplan og meget meget mere. Men glæd jer: 2012 bliver endnu vildere med masser af spændende aktiviteter og spændende møder. 

Lokaludvalget og Sekretariatet ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår
- kontoret er lukket mellem jul og nytår - men vi er tilbage igen den 2. januar. 

Læs mere

20. Dec 2011

Indvielse af Ny Nørrebrogade

Lørdag den 17. december 2011 indviede Nørrebro Lokaludvalg sammen med Teknik- og Miljø forvaltningen og Kulturskaberne den Ny Nørrebrogade.

Læs mere

15. Dec 2011

To film, du må se!

Nørrebro Lokaludvalg har lavet to nye film. Den første handler om socialt ansvar på Nørrebro. Den anden film Nørrebro Lokaludvalgs arbejde. I filmen fortæller Lokaludvalget om Bydelsplanen og visionerne i den. Velkommen i biografen.

Læs mere

13. Dec 2011

Vi fejrer Nørrebrogade

Nørrebrogade er snart færdig og det skal fejres. Kom og vær med - der er musik, kælkebyggeri, gratis honninghjerter og meget mere. Det hele sker lørdag den 17. december fra kl. 12.30 til 16. 

Læs mere

7. Dec 2011

Nørrebrobasen i nye klæder

Nørrebrobasen har fået nyt design og mange nye muligheder. Med sloganet "Ingen kender Nørrebro bedre" skal kendskabet til basen, som stedet, hvor du kan få overblik over foreninger, initiativer og arrangementer i bydelen, udbredes. 

Læs mere

28. Nov 2011

Kom til fernisering på Nuuks Plads

Lørdag den 3. december åbner udstillingen København Noir på hegnet omkring metrobyggepladsen ved landsarkivet (Nuuks Plads). Alle er velkommen mellem kl. 14 og 16, hvor Metroselskabet giver kaffe og kage.

Læs mere

25. Nov 2011

Sådan får vi forældre på banen i skolen

Hvordan får vi forældrene inddraget endnu mere i skolearbejdet? Det sætter Brug Folkeskolen fokus på med en konference om forældreindflydelse tirsdag den 6. december. Det er gratis at deltage.

Læs mere

7. Nov 2011

Kom og besøg Metroen ved Nørrebroparken

Alle naboer er velkommen til at kigge forbi Åben Skurvogn d. 15-19. november - og få svar på alle spørgsmål om arbejdet på metro-byggepladsen i Nørrebroparken.

Læs mere

1. Nov 2011

Nørrebrohallen klar efter skybrudskade

Nørrebrohallen er igen klar til brug efter sommerens skybrud. Nu mangler kun den nye cafe og indgangspartiet mod Superkilen. Indgangspartiet skulle blive færdig midt i december.

Læs mere

27. Okt 2011

Ny brugerbestyrelse til Superkilen

Superkilen står klar sommeren 2012. Men inden da skal en ny brugerbestyrelse på plads. Boligforeninger, idrætsklubber og andre foreninger opfordres til at foreslå aktive medlemmer til bestyrelsen.

Læs mere

18. Okt 2011

Hvem er Nørrebros ildsjæl?

Kender du en person der brænder for en sag? Så bør du indstille vedkommende til Nørrebro Lokaludvalgs Ildsjælepris 2011 inden 1. november.

Læs mere

10. Okt 2011

Metronedgang på Skjold Plads flyttes

Kom til møde torsdag d. 13. oktober om den nye nedgang til metroen  og de ændringer det medfører på forpladsen ved Skjolds Plads. 

Læs mere

7. Okt 2011

Nørrebro Lokaludvalg viste stolt Bydelsplanen frem

Bydelsplanen er ikke længere i høring -de sidste kommentarer kom med og Nørrebro Lokaludvalg viste stolt bydelsplanen frem.

Læs mere

29. Sep 2011

Festivitas på Dr. Louises Bro med Nørrebro Lokaludvalg!

- giv os din mening om Bydelsplanen

Læs mere

26. Sep 2011

Bedre bus til Nørre Campus

Buslinjerne til og omkring Nørre Campus skal forbedres. Kom og giv din mening om planerne. Ideen er at busserne skal kune komme hurtigere frem og overholde deres køreplaner.

Læs mere

22. Sep 2011

Kom med din mening om Bydelsplanen

Lokaludvalget har sammen med en masse borger det sidste års tid arbejdet med en bydelsplan for Nørrebro. Nu er den færdig, og Lokaludvalget opfordrer alle til at komme med kommentarer til udkastet.

Læs mere

21. Sep 2011

Giv kommuneplanen luft under vingerne

Rammerne for Københavns Kommune i fremtiden er i støbeformen. Du kan være med til at præge den ved at deltage i et debat- og studieturs-arrangement d. 3. oktober

Læs mere

14. Sep 2011

Ny rute for lastbiler omkring Landsarkivet

Lastbiler til og fra Metrobyggeriet ved Nuuks Plads skal ændre rute. Nu skal de køre ind far jagtvejen og ud via via Laurids Skaus Gade og ud på Ågade. Det skulle give bedre sikkerhed for cyklisterne.

Læs mere

8. Sep 2011

Kom og vær med til at oprette Nørrebro Idrætsråd

Nørrebro har brug for et Idrætsråd. Rådet skal sætte fokus på idrætsforeningernes børne- og ungdomsarbejde samt udvikle en fælles strategi for Nørrebro Idrætsforeninger. Rådet skal fungere som Nørrebros stemme i idrætsdebatten.

Læs mere

5. Sep 2011

Nørrebros valg 2011

Kom og spørg de lokale folketings-kandidater om Nørrebro tirsdag d. 13. september i Lundtoftegade 87. Lokal-udvalget stiller skarpe spørgsmål om Nørrebro: Skal vi have en betalingsring? Hvad med Idrætten? Fungerer integrationen? Hvad med Folkeskolen?

Læs mere

1. Sep 2011

Busserne tilbage på Nørrebro-gade midt i september

Arbejdet med Nørrebrogade er snart slut. Der bliver i starten af september lagt asfalt mellem Elmegade og Runddelen. Midt i september vil busserne køre i begge retninger.  

Læs mere

31. Aug 2011

Byens Puls puljen er åben igen!

Det er igen muligt at søge Byens Puls puljen, hvor der kan søges op til 10.000 kr. til projekter på Nørrebro.

Læs mere

24. Aug 2011

Plejehjem moderniseres

Antallet af ældre i København falder - samtidig skal plejehjemmene ombygges så de bliver større og får bedre badeværelser. På Nørrebro skal der i første omgang ombygges 240 boliger på Sølund. 

Læs mere

24. Aug 2011

Stor fest og indvielse af plads foran Guldberg Skole

Den nye plads foran Guldberg Skole er færdig - og det skal fejres med musik, gøgl og taler.

Læs mere

24. Aug 2011

Vandet må nu drikkes på Indre Nørrebro

Vandet kan igen drikkes over alt i København. Det viser de nyeste vandprøver fra onsdag d. 24. august kl. 16.45. Dog skal hanen for en sikkerheds skyld her i starten have lov at løbe lidt.

Læs mere

17. Aug 2011

Grøn vækst og livskvalitet - ny Kommuneplan

Kommuneplanen 2011 er nu i høring. Den største udfordring er, hvordan vi får plads til 100.000 nye københavnere samtidig med at vi sikrer vækst, en grønnere by og plads til fritid, cykler og anden trafik.

Læs mere

12. Aug 2011

Metro-nabomøder om Nørrebroparken og Runddelen

90 mennesker deltog i de to informationsmøder som Metroselskabet holdt midt i august. Metroselskabet viste de nyeste tidsplaner for byggeriet.

Læs mere

8. Aug 2011

Kom med til Kulturelle Markedsdage

Vanen tro er der Kulturelle Markedsdage den første weekend i september. Det er nu man skal sikre sig en bod eller en plads på loppemarkedet.

Læs mere

2. Aug 2011

Kultur- og fritidspolitik: Hvad skal der bygges og støttes?

Københavnerne skal opfatte kunst, kultur og idræt som sammenhængende. Det skal udkastet til den nye kultur- og fritidspolitik være med til at sørge for.

Læs mere

23. Jun 2011

Metroselskabet er i gang med at flytte cykelstien i parken

Cykelstien gennem Nørrebroparken flyttes over mod Krogerupgade.

Læs mere

14. Jun 2011

Fodboldturnering på de kommende kunstgræsbaner

Nu kan der snart dribles på kunstgræs i Nørrebro Parken, og det fejrer vi med en fodboldturnering d. 27. Juni kl. 16.00.
Alle Nørrebro'ere er inviteret med!  

Læs mere

8. Jun 2011

Hvordan bliver København verdens bedste by for cyklister?

I København stiger antallet af cykler og cyklister. Men hvordan får cyklisterne bedre forhold: Supercykelstier? Flere grønne cykelstier? Bredere cykelstier?

Læs mere

26. Maj 2011

300 mennesker til grillaftener på Nørrebro

Masser af sol, varme grill-kul og 300 glade mennesker udgjorde rygraden i Nørrebro Lokaludvalgs Sikker By-arrangementer mandag og onsdag i Sikker By ugen.  

Læs mere

12. Maj 2011

Grillfest og god karma!

Nørrebro’ere - I er hermed inviteret til grill og fællesspisning på indre og ydre Nørrebro!

Læs mere

11. Maj 2011

Sig hej til alle på Nørrebro!

Hello, hey, hva' så, dia duit, ciao, bok, ahoj, hej, bonjour, hejsa, hay, hallo...

Fredag d. 27. maj er det hej-dag på Nørrebro, og det er så dejlig nemt at være med! Det eneste man skal gøre, er at hilse på hinanden på gaden.

Læs mere

3. Maj 2011

Forårsfestivalen er igang

Kom og prøv Nørrebros nye byrumsmøbel: Den gyngende have. Mandag og tirsdag kl. 9-17 på DSB-p-pladsen ved Føtex. Begge dage serveres æblekage og mynte-te mod en lille snak om hvordan du skaber din egen bydel.

Læs mere

12. Apr 2011

Nyt hospital på Bispebjerg del af Hospitalsplan 2020

Region Hovedstaden er igang med at ruste sundhedsvæsenet til en fremtid med flere borgere og krav om høj kvalitet til færrest mulige penge. Hospitalsplanen 2020 er klar og den betyder, at der skal bygges et nyt hospital på Bispebjerg.

Læs mere

12. Apr 2011

Forår i gaden!

Kom ud i gaden og vær med til at byde foråret velkommen

Læs mere

4. Apr 2011

Metroselskabet informerer om ændringer i arbejdet i Nørrebroparken

Kom og hør hvad der sker af ændringer i udformningen af metroarbejdspladsen i Nørrebroparken

Læs mere

24. Mar 2011

En vidensbydel i udvikling på Nørrebro

Se Københavns kommunes præsentation fra mødet om Nørre Campus her.

Læs mere

22. Feb 2011

Har du idéer til forbedringer langs søerne?

Hvad skal der ske på cykelruten langs søerne?

Læs mere

11. Feb 2011

Lokaludvalget nu også på YouTube

Nørrebro Lokaludvalg har nu fået sin egen kanal på YouTube. Her kan du se film om os, vores projekter og Nørrebro. Lige nu er det bydelsplanen, der er i fokus.

Læs mere

9. Feb 2011

Bussluse ved Nørrebro Station?

I dag ligger busslusen v. Nørrebrohallen og Café Castro. Men måske vil en placering v. Nørrebro Station være bedre? (P.S. Deltag også i afstemningen - nederst til højre)

Læs mere

4. Feb 2011

Velbesøgt fællesmøde om Bydelsplan

Over 100 engagerede nørrebroere mødte op til fællesmødet om Bydelsplanen på Café Den Røde Hund. De seks tema-grupper præsenterede deres mange spændende projekter.  

Læs mere

25. Jan 2011

Søg støtte til dækning af kontingent for børn og unge i jeres idrætsklub!

Er der børn og unge i jeres idrætsforening, der har svært ved at betale kontingent?  Så kan I nu søge støtte hos Nørrebro Lokaludvalg.

Læs mere

24. Jan 2011

HotSpot Borgermøder

175 mødte op og kom med gode ideer til de to borgermøder om Hotspot på Nørrebro

Læs mere

17. Dec 2010

Børnenes Nørrebro

Nørrebro Lokaludvalg har haft den store fornøjelse at have afholdt en skole workshop med alle Nørrebros folkeskoler, samt DIA privatskole og Nørrebro Lilleskole.

Læs mere

16. Dec 2010

Film om BaNanna Park

Se den fine film om BaNanna Park som blandt andet er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.

Læs mere

8. Dec 2010

Gi' dit hjerte til Nørrebro

Torsdag d. 9. decembe FRA 15-17 holder vi endnu et event i Nørrebros nye storby oase! Kig forbi og få noget varm kakao!

Læs mere

2. Dec 2010

Er der ghettoer på Nørrebro?

Hvad definerer en ghetto? – Oplever vi, at der er ghettoer på Nørrebro? Er det overhovedet hensigtsmæssigt at tale om ”ghettobørn” og bryder vi os om den betegnelse?

Læs mere

26. Nov 2010

Kom og byg med Buro Detours!


Mandag d. 29. november kl.10:00, åbner Nørrebros nye interaktive platform.

Læs mere

18. Nov 2010

Støj i København

Københavns kommune vil tilbyde et af verdens reneste og sundeste storbymiljøer. Det betyder at støjen skal bekæmpes.

Læs mere

21. Sep 2010

Eventyr på Nørrebro - 3 ture.

Den 29. oktober kan du komme på eventyr på Nørrebro. Nørrebro Lokaludvalg byder, i samarbejde med Imagine Nørrebro, på tre forskellige oplevelsesrige ture. Bliv guidet gennem Nørrebro af Forelsket i København. Se på gadekunst med STREETHEART eller oplev eventyrlige gemmesteder du ikke normalt kommer på Nørrebro.

 

Læs mere

16. Sep 2010

Hva' så Nørrebro?

Kom med dine drømme for Nørrebro!

Læs mere

13. Sep 2010

Sjællandsgade Bad skal bevares!

Nørrebro Lokaludvalg har henvendt sig til Frank Jensen om Sjællandsgade Bad.

Læs mere

31. Aug 2010

Så er det bordtennistid!

Nu kan du også udfordre dine venner til et slag rundt om bordet på Nørrebro. 

Læs mere

27. Aug 2010

Besøg på Assistens Kirkegård

Den 25. august inviterede Nørrebro Lokaludvalg alle interesserede til guidet tur på Assistens Kirkegården ved Kulturgeograf Christoffer Jørgensens kyndige hånd

Læs mere

25. Aug 2010

Hvordan skal København integreres?

Københavns kommunes har lavet et udspil til byens integrationspolitik.

Læs mere

14. Jun 2010

Hæng ud på Nørrebro!

Hele sommeren kan dig og dine naboer slappe af i 8 hængekøjer rundt i bydelen.

Læs mere

8. Jun 2010

Distortion på Nørrebro

D.3 juni besøgte den elektroniske gadefest Distortion Nørrebro, og Lokaludvalget var med til festen.

Læs mere

2. Jun 2010

Det mener Nørrebro Lokaludvalg om metro på Nørrebro

Her kan du læse om Lokaludvalgets ønsker og holdninger til metro på Nørrebro.

Læs mere

31. Maj 2010

Høring om DSB-arealet

Se det nye projektforslag til hvordan DSB-arealet skal se ud og få indflydelse på debatten.

Læs mere

19. Maj 2010

Metro forpladser

Se her hvordan DU kan få indflydelse på, hvordan forpladserne for de fire metrostationer på Nørrebro skal se ud. 

Læs mere

6. Maj 2010

Lokaludvalg på Festival

Den 7. til den 9. maj var der igen Nørrebro Festival.
Det forgik på Blågårds plads, og Nørrebro Lokaludvalg var på pletten.

Læs mere

27. Apr 2010

Høring: Udbygning af Rigshospitalet

Få indflydelse på debatten om Rigshospitalets udvidelse.

Læs mere

19. Apr 2010

Kultur på Nørrebro

Se nogle bud på hvordan kulturen på Nørrebro kan udvikle sig i fremtiden.

Læs mere

18. Mar 2010

Lån en cykel hos dit Lokaludvalg

Nørrebro Lokaludvalg giver nu borgerne på Nørrebro mulighed for at låne en cykel.

Læs mere

8. Mar 2010

Høring: Udvidelsen af Panum

Læs Lokaludvalgets svar på forslaget om et kommuneplantillæg for Panum.

Læs mere

2. Mar 2010

Det sociale barometer og Nørrebro

Hvor stort er problemet med udsatte børn og unge på Nørrebro? Og hvor meget hjælp får de af kommunen?

Læs mere

10. Feb 2010

Nyt lokaludvalg på Nørrebro

Mange mødte op for at være med til at vælge medlemmer til Nørrebro Lokaludvalg

Læs mere

8. Feb 2010

Valg

Tirsdag d.9. februar skal Nørrebro vælge et nyt Lokaludvalg.

Læs mere

3. Feb 2010

Yderligere evaluering af Nørrebrogade vedtaget

Teknik- og miljøudvalget har, i modstrid med Lokaludvalgets anbefalinger, stemt for en forlængelse af evalueringsfasen for Nørrebrogade.

Læs mere

28. Jan 2010

Lokaludvalget flytter til Sikker By

Nørrebro Lokaludvalg flytter fra Center for Borgerservice til Center for Sikker By.

Læs mere

26. Jan 2010

Valg: Gitte Jørgensen repræsenterer brugerne af folkeskolen på Nørrebro

Gitte Jørgensen svarer på fem spørgsmål om sit arbejde i Nørrebros lokaludvalg

Læs mere

25. Jan 2010

Nyt lys på Assistens Kirkegård

Et nyt lysprojekt vil frem til 1. april få Assistens frem i et nyt lys.

Læs mere

18. Jan 2010

Nørrebro United skal kunne spille ni-mands fodbold i parken

Lokaludvalget har sendt et forslag til placeringen af kunstgræsbanen i Nørrebroparken til Pia Allerslev, Bo Asmus Kjeldgaard og Frank Jensen.

Læs mere

11. Jan 2010

Valg: Klaus Lorenzen arbejder for idrætten i NLU

Idrættens repræsentant i Lokaludvalget fortæller hvad han arbejder for på Nørrebro!

Læs mere

16. Dec 2009

Valg - 5 skarpe til dit udvalgsmedlem

Læs hvad udvalgsmedlem Jon Jackson svarer på 5 spørgsmål om, hvordan det er at arbejde i Nørrebro Lokaludvalg.

Læs mere

16. Dec 2009

Så er Nørrebrobasen.dk i luften

Nørrebro har fået en ny bydelsportal, som er til for alle beboere, foreninger og institutioner i bydelen.

Læs mere

1. Dec 2009

Valg til Nørrebro Lokaludvalg

Der er valg af nye medlemmer til Nørrebro Lokaludvalg den 9. februar 2010

Læs mere

27. Nov 2009

Hvordan udvikler vi kulturen på Nørrebro?

Den 15. december inviterer vi til kulturWORKSHOP med fokus på, hvordan vi sammen kan udvikle kulturen på Nørrebro.

Læs mere

15. Okt 2009

Lokaludvalget går til Naturklagenævnet

Nørrebro Lokaludvalg har mistet tålmodigheden med Teknik- og Miljøforvaltningen og klager nu til Naturklagenævnet.

Læs mere

29. Sep 2009

Kan du høre hvad du tænker?

Nørrebro Lokaludvalg, Det økologiske Råd og Miljøpunkt Nørrebro inviterer til debatmøde om støjforureningen på Nørrebro.

Læs mere

24. Sep 2009

Forslag til Københavns kommunes Kulturstrategi 2009-2011

Nørrebro Lokaludvalg har netop indgivet et høringssvar til Københavns Kommunes Kulturstrategi 2009-2011.

Læs mere

7. Sep 2009

Kulturhus på Ydre Nørrebro!

Kulturhus 2200X nu! & Nørrebro Lokaludvalg inviterer til dialog og debat d. 22. september fra 18.00-20.00 i Nørrebrohallen.

Læs mere

28. Aug 2009

Hurtige penge til gode idéer!

Har du en god idé, men mangler pengene til at gennemføre den? Lørdag d. 5. september kan du kigge forbi vores stand til Kulturelle Markedsdage fra kl. 12-15.

Læs mere

25. Aug 2009

Kong Skjold og Sønderjyllands Plads

Nørrebro Lokaludvalg har netop behandlet to høringsbreve, der omhandler navngivningen af to pladser i vores bydel.

Læs mere

23. Aug 2009

Høring om tung trafik

Københavns Borgerrepræsentation har vedtaget, at der udarbejdes et forslag til en samlet strategi for den tunge trafik.

Læs mere

17. Aug 2009

Modstrømscykelbaner i Sankt Hans Gade

Nørrebro Lokaludvalg behandler i øjeblikket en høringsag om cykelprojekt i Sankt Hans Gade.

Læs mere

10. Aug 2009

Luftforurening på Nørrebro

Nørrebro Lokaludvalg satte i samarbejde med Det økologiske Råd, NOAH Trafik og Danmarks Naturfredningsforening fokus på luftforureningen på Nørrebro i april måned.

Læs mere

10. Aug 2009

Er din sofa ledig?

New Life Copenhagen vil skaffe 5.000 danske hjem til 5.000 besøgende klimagæster, der kommer til at mangle husly under FN´s klimatopmøde fra d. 7. til d. 18. december.

Læs mere

10. Aug 2009

Mere synligt politi på Nørrebro

Vi har i Nørrebro Lokaludvalg længe ønsket mere synligt politi til fods på Nørrebro. Og det ønske imødekommes nu af Københavns politi.

Læs mere

9. Jul 2009

Uklar beslutningsproces bag metrobyggeri

DR Orientering har kigget nærmere på beslutningsprocessen bag metrostationen på Assistens kirkegården.

Læs mere

30. Jun 2009

Hotline til politiet

Politiet har oprettet en hotline, hvor det er muligt – også anonymt – at give politiet oplysninger og tips der kan relateres til de mange skudepisoder mv.

Læs mere

24. Jun 2009

Vi vil bo på Nørrebro

Vil du være med til at styrke livsglæden, fællesskabet og tryghed på Nørrebro efter den seneste tids bandeuroligheder? Så kan du søge Nørrebro-puljen.

Læs mere

24. Jun 2009

Nørrebro Lokaludvalg giver penge til aktiviteter på Nørrebro

På Lokaludvalgets møde d. 18. maj havde medlemmerne den store pung fremme og uddelte knap 1,2 mio til aktiviteter på Nørrebro.

Læs mere

24. Jun 2009

Mange gode idéer til fremtidens Nørrebrogade

Den 2. maj afholdte Nørrebro Lokaludvalg den første af to borgerworkshops om fremtidens Nørrebrogade og mange lagde vejen forbi.

Læs mere

17. Jun 2009

Styrk fællesskabet og livsglæden på Nørrebro

Tilmeld dig nyoprettet sms-kæde

Læs mere

12. Jun 2009

Borgermøde om luftforureningens sundhedseffekter på Nørrebro

En omfattende Hollandsk undersøgelse viser, at der er næsten 50 % overdødelighed blandt personer, der bor mindre end 50 meter fra en stærkt trafikeret vej.

Læs mere

1. Apr 2009

Rap i Støbeskeen

Hæng ud med professionelle hip hop'ere på Støberiet

Læs mere